Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Sporten: Een prioriteit? » Rome

Sporten: Een prioriteit?

personal training

Sporten: Een prioriteit?

Regelmatig horen we dat men geen tijd heeft om te sporten. Daar kunnen we heel kort (en direct) over zijn: Dat is onzin.

Iedereen heeft tijd om te doen wat voor hem of haar belangrijk is: Werken, het huishouden en de dagelijkse taken. Maar ook de avondjes op de bank, etentjes en een drankje doen of lekker Netflixen.

De tijd is er dus wel degelijk. In feite komt het er op neer dat sporten geen prioriteit heeft.

Het goede nieuws is dat je daar iets aan kunt doen! We delen graag een aantal tips om ervoor te zorgen dat sporten wél een prioriteit wordt:

  1. Plan je sportmomenten in je agenda. Zo wordt het een afspraak met jezelf die je eigenlijk wel na móet komen! Begin eens met een of twee sportmomenten per week en bouw van hieruit verder.
  2. Ga op zoek naar een sportmaatje. Samen sporten heeft zo zijn voor- en nadelen, maar de grootste voordelen zijn toch wel dat je elkaar kunt motiveren en kunt fungeren als stok achter de deur!
  3. Vermijd de bank! Ben je van plan om in de avond nog lekker te gaan sporten? Ga dan vooral niet op de bank zitten als je eenmaal thuis bent en eventueel gegeten hebt. De kans dat je dan nog van de bank af komt is natuurlijk niet zo groot.
  4. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk: Zorg dat je sportspullen al klaar liggen, dat je een makkelijke maaltijd voor (en eventueel na) het sporten hebt voorbereid en stel jezelf realistische doelen.

En ook niet geheel onbelangrijk: Probeer na je sportmoment eens bewust te ervaren hoe je je voelt. Lekker, toch? Misschien ook wel een beetje trots?

Houd dat in gedachten als je de volgende keer geen zin hebt om te gaan!

 

Hulp nodig?
Stuur een berichtje en we plannen vrijblijvend een afspraak met je in!