Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Leefstijl Coaching » Rome | Een Gezonde Levenstijl
 

Leefstijl Coaching

Afslanken terwijl je blijft genieten van het leven

Wil je graag afvallen, fitter worden en gezonder worden? Met behulp van Leefstijl Coaching kan dit op een leuke en verantwoorde manier en bereik je blijvende resultaten

Lees snel verder!

Leefstijl Coaching

Leefstijl Coaching is helemaal hip. Waarom? Een gezonde leefstijl wordt voor veel mensen steeds belangrijker. We hebben het allemaal druk, ervaren veel stress, hebben weinig tijd voor ontspanning, maar willen toch graag bewegen en gezond eten. Onze Leefstijl Coaches helpen jou om dit te bewerkstelligen.

Aan de hand van jouw Leefstijl analyse wordt jouw huidige leefpatroon in kaart gebracht. Van voedingsgewoontes tot werkdruk tot je slaapritme: alles komt aan bod. Aan de hand van deze analyse wordt jouw persoonlijke programma opgesteld zodat je met duidelijke richtlijnen aan de slag kunt om jouw leefstijl naar een gezonder niveau te tillen.

Persoonlijke Coaching

Bij Leefstijl Coaching heb je daadwerkelijk face-to-face contact met je coach op één van onze locaties of via digitaal beeldbellen. Het wekelijks contactmoment én de maandelijkse check-up zorgen ervoor dat je constant op de hoogte blijft van je progressie, maar nog belangrijker, dat je een coach hebt die kan bijsturen waar nodig. Red je het deze week niet om te sporten? Je coacht adviseert je hoe je dit kunt opvangen.

Kortom, géén kant-en-klare programma’s, maar coaching op maat. Gezonde voeding, lichaamsbeweging, stress-management, resultaten behalen, persoonlijke aandacht en educatie staan centraal. Alle opgedane kennis zorgt ervoor dat jij hierna nooit meer ‘op dieet’ hoeft.

Benieuwd wat een Leefstijltraject van ROME Lifestyle Coaching precies inhoudt?

1. Leefstijl Analyse

Je Leefstijltraject gaat van start met een Leefstijl Analyse. Het hoofddoel van dit gesprek is om je huidige leefstijl zo goed mogelijk in kaart te brengen. Waarom? Je huidige leefstijl is voor jou een gewoonte. Dit ben je gewend. Daarom gaan we niet je hele leven op de schop gooien, wat je 4 weken volhoudt en erna eieren voor je geld kiest, maar kiezen wij ervoor om je huidige leefpatroon als onderlegger te gebruiken. We zoomen in op je beweeg-, voedings- en slaappatroon. Ook wordt er aandacht besteed aan stressmanagement. Aan de hand hiervan brainstormen we samen over verbeterpunten en op welke manier we deze het beste kunnen implementeren.

Hierna gaan we samen je doelstellingen bepalen. We gaan aan de slag om samen concrete hoofd- en subdoelstellingen te formuleren. De kans is groot dat jij al een duidelijk doel voor ogen hebt. De hoogste tijd om deze op papier te zetten!

Wat zeker niet vergeten mag worden, is het belang van meetbare resultaten. Meten is weten. Tijdens je Leefstijl Analyse verricht je zelf enkele metingen om op deze manier jouw beginsituatie te bepalen. Afhankelijk van je doelstelling kiezen we verschillende meetinstrumenten, denk hierbij aan bijv. het opmeten van je omtrek met een meetlint en het bijhouden van je gewicht door middel van een weegschaal. Hierna zijn we klaar om te starten!

2. Leefstijl Plan

De Leefstijl Analyse zit erop. Nu is het tijd voor je coach om hard voor jou aan het werk te gaan. Binnen 48 uur ontvang je het Leefstijl Plan en ben je klaar voor de start. Het Leefstijl Plan gaat jou helpen om de eerste stap te zetten richting het behalen van je doelstellingen én een gezondere leefstijl.

Het plan is opgebouwd uit verschillende elementen, namelijk:
1. Een volledig gepersonaliseerd voedingsplan, afgestemd op jouw huidige leef- en/ eetpatroon;
2. Een volledig gepersonaliseerd beweegplan. Denk hierbij aan workouts en richtlijnen op het gebied van algemene lichaamsbeweging;
3. Tips met betrekking tot het implementeren van jouw persoonlijke programma’s;
4. Antwoord op veel voorkomende vragen;
5. Een persoonlijk logboek dat jij en je coach kunnen gebruiken om je progressie nauwkeurig te monitoren;
6. Tevens zit het plan vol met richtlijnen met betrekking tot o.a.:
– E-mail coaching;
– Werken met een voedingsdagboek;
– Alcoholgebruik;
– Uiteten;

Kortom, met jouw Leefstijl Plan onder de arm ben je verzekerd van een vliegende start!

3. Wekelijks contact

De persoon die het uiteindelijk allemaal moet gaan waarmaken ben jij. De stok achter de deur, dat zijn wij! Middels wekelijks contact per e-mail houden we je op het ‘rechte pad’ en zijn we constant bezig om je leefstijl en resultaten verder te optimaliseren. Je wordt voortdurend begeleid middels een e-mail format, waarin je reflecteert op zaken zoals voeding, beweging, leefstijl (stress, slaap, werk en privé) en andere bijzonderheden. Daarnaast ontvang je constant tips, actiepunten en/of updates voor je Leefstijl Plan. Heb je een minder goede week gehad? Dan bekijkt je coach samen met jou waar het probleem zich heeft voorgedaan en ontvang je oplossingen op maat. Zo wordt elke week opnieuw succesvol.

4. Maandelijkse check-ups

Niks motiveert beter dan het zien van veranderingen en positieve resultaten. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je wekelijkse verbetering merkt op het gebied van energie, fitheid, kracht en conditie. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te zien hoe je lichaam op een positieve manier aan het veranderen is. Daarom heb je elke vier weken een afspraak met je coach om de metingen te verrichten en je voorgang te bespreken.

Onze tarieven

12 maanden
 • Leefstijl Coaching

 • 99/ per maand
  • Leefstijlanalyse
  • Leefstijlplan
  • Voedingsplan
  • Trainingsplan
  • Wekelijks contact
  • Maandelijkse check-ups
  • Persoonlijke begeleiding
  • Oneindige updates en aanpassingen

6 maanden
 • Leefstijl Coaching

 • 119/ per maand
  • Leefstijlanalyse
  • Leefstijlplan
  • Voedingsplan
  • Trainingsplan
  • Wekelijks contact
  • Maandelijkse check-ups
  • Persoonlijke begeleiding
  • Oneindige updates en aanpassingen

Ben jij klaar voor
Een nieuwe start?