Leefstijl Coaching Plus

Optimaal resultaat, met je persoonlijke online coach

De variant voor de ervaren sporter. Ben je al enkele jaren actief binnen de fitness- en krachtsport en ben je op zoek naar die extra kennis, ervaring en coaching? Dan is Leefstijl Coaching Plus dé variant voor jou.

Onze tarieven

12 maanden
 • Leefstijl Coaching Plus

 • 149/ per maand
  • Leefstijlanalyse
  • Leefstijlplan
  • Voedingsplan
  • Gevorderd Trainingsplan incl. Periodisering
  • Wekelijks contact
  • Maandelijkse check-ups
  • Persoonlijke begeleiding
  • Oneindige updates en aanpassingen

6 maanden
 • Leefstijl Coaching Plus

 • 169/ per maand
  • Leefstijlanalyse
  • Leefstijlplan
  • Voedingsplan
  • Gevorderd Trainingsplan incl. Periodisering
  • Wekelijks contact
  • Maandelijkse check-ups
  • Persoonlijke begeleiding
  • Oneindige updates en aanpassingen

Roy Mertens

Leefstijl Coaching Plus

Binnen deze variant van onze Leefstijl Coaching staat het optimaliseren van jouw resultaten in combinatie met het aanhouden van een leuke & gezonde leefstijl centraal.

Zoals je wellicht al weet zijn er verschillende factoren die een grote rol spelen in het behalen van jouw fysieke doelstellingen. Denk hierbij aan slaap, training, voeding en stress. Het zal je dan ook niet verbazen dat al deze onderwerpen uitgebreid aan bod komen tijdens ons Plus traject. Het grote verschil bij de Plus variant is dat er nóg meer aandacht wordt besteed aan je training. Met Online Coaching kunnen we ons specifiek focussen op:

> wekelijkse updates van je trainingsprogrammering (op basis van jouw
persoonlijk feedback)
> het optimaliseren van je techniek (middels trainingsvideo’s)
> het delen van theorie op het gebied van trainings-/leer en -programmering

Kortom: je training stijgt naar een heel nieuw level!

Online Coaching

De Coaching binnen ons Plus traject verloopt volledig Online. Volledige coaching, terwijl je thuis of bij je eigen favoriete sportschool kunt trainen. Het wekelijkse contact moment, de wekelijkse updates aan je trainingsplan én de maandelijkse check-ups zorgen ervoor dat je samen met je coach constant de puntjes op de ‘i’ kunt zetten.

Benieuwd wat een Leefstijltraject van ROME Lifestyle Coaching precies inhoudt?

1. Leefstijl Analyse

Je Leefstijltraject gaat van start met een Leefstijl Analyse. Het hoofddoel van dit gesprek is om je huidige leefstijl zo goed mogelijk in kaart te brengen. Waarom? Je huidige leefstijl is voor jou een gewoonte. Dit ben je gewend. Daarom gaan we niet je hele leven op de schop gooien, wat je 4 weken volhoudt en erna eieren voor je geld kiest, maar kiezen wij ervoor om je huidige leefpatroon als onderlegger te gebruiken. We zoomen in op je beweeg-, voedings- en slaappatroon. Ook wordt er aandacht besteed aan stressmanagement. Aan de hand hiervan brainstormen we samen over verbeterpunten en op welke manier we deze het beste kunnen implementeren.

Hierna gaan we samen je doelstellingen bepalen. We gaan aan de slag om samen concrete hoofd- en subdoelstellingen te formuleren. De kans is groot dat jij al een duidelijk doel voor ogen hebt. De hoogste tijd om deze op papier te zetten!

Wat zeker niet vergeten mag worden, is het belang van meetbare resultaten. Meten is weten. Tijdens je Leefstijl Analyse verricht je zelf enkele metingen om op deze manier jouw beginsituatie te bepalen. Afhankelijk van je doelstelling kiezen we verschillende meetinstrumenten, denk hierbij aan bijv. het opmeten van je omtrek met een meetlint en het bijhouden van je gewicht door middel van een weegschaal. Hierna zijn we klaar om te starten!

2. Leefstijl Plan

De Leefstijl Analyse zit erop. Nu is het tijd voor je coach om hard voor jou aan het werk te gaan. Binnen 48 uur ontvang je het Leefstijl Plan en ben je klaar voor de start. Het Leefstijl Plan gaat jou helpen om de eerste stap te zetten richting het behalen van je doelstellingen én een gezondere leefstijl.

Het plan is opgebouwd uit verschillende elementen, namelijk:
1. Een volledig gepersonaliseerd voedingsplan, afgestemd op jouw huidige leef- en/ eetpatroon;
2. Een volledig gepersonaliseerd beweegplan. Denk hierbij aan workouts en richtlijnen op het gebied van algemene lichaamsbeweging;
3. Tips met betrekking tot het implementeren van jouw persoonlijke programma’s;
4. Antwoord op veel voorkomende vragen;
5. Een persoonlijk logboek dat jij en je coach kunnen gebruiken om je progressie nauwkeurig te monitoren;
6. Tevens zit het plan vol met richtlijnen met betrekking tot o.a.:
– E-mail coaching;
– Werken met een voedingsdagboek;
– Alcoholgebruik;
– Uiteten;

Kortom, met jouw Leefstijl Plan onder de arm ben je verzekerd van een vliegende start!

3. Wekelijks contact

De persoon die het uiteindelijk allemaal moet gaan waarmaken ben jij. De stok achter de deur, dat zijn wij! Middels wekelijks contact per e-mail houden we je op het ‘rechte pad’ en zijn we constant bezig om je leefstijl en resultaten verder te optimaliseren. Je wordt voortdurend begeleid middels een e-mail format, waarin je reflecteert op zaken zoals voeding, beweging, leefstijl (stress, slaap, werk en privé) en andere bijzonderheden. Daarnaast ontvang je constant tips, actiepunten en/of updates voor je Leefstijl Plan. Heb je een minder goede week gehad? Dan bekijkt je coach samen met jou waar het probleem zich heeft voorgedaan en ontvang je oplossingen op maat. Zo wordt elke week opnieuw succesvol.

4. Maandelijkse check-ups

Niks motiveert beter dan het zien van veranderingen en positieve resultaten. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je wekelijkse verbetering merkt op het gebied van energie, fitheid, kracht en conditie. Daarnaast is het ook niet onbelangrijk om te zien hoe je lichaam op een positieve manier aan het veranderen is. Daarom heb je elke vier weken een online afspraak met je coach om je voortgang en metingen te bespreken.

Ben jij klaar voor
Een nieuwe start?