Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Rebecca » Rome

Rebecca

Rebecca

Rebecca aan het woord: Wat is begonnen als gezond leven en een goed voorbeeld willen zijn voor mijn dochtertje Emma, is uitgelopen tot een fysieke doelstelling die ik niet had zien aankomen.
Ook het feit dat ik het sporten zou gaan missen als ik een week niet kan trainen dat had ik ook echt niet gedacht. Heerlijk ff het verstand op 0 , koptelefoon op en lekker sporten.
Nooit verwacht dat ik dit zou kunnen bereiken. Fysiek ben ik nu denk ik voor het eerst een keer tevreden als ik in de spiegel kijk..niet altijd eerlijk is eerlijk ik ben nog lang niet waar ik wil zijn.. (want ja mijn doelen worden toch steeds bijgesteld 😂).
Andere punten waarop ik progressie heb geboekt zijn o.a.:
– mentaal rustiger
– ik voel me toch een stuk prettiger als ik in de spiegel kijk 🤣.
– niet meer zo opgelaten als ik in een bikini over het strand loop (ook al is dat dit jaar niet gelukt en werd het een indoor zwembad met bikini) maar het uitgangspunt blijft hetzelfde.
– ik ben een paar kilo kwijt.
– mijn vrije dagen zijn actiever, en ik heb ook gewoonweg meer zin om iets actiefs te doen.
– ik voel me energieker
– ik kijk heel anders naar voeding dan eerst
– ik kijk vooral ook heel anders naar het rusten en slapen. Dat heeft voor mij heel veel verschil gemaakt.
– ik ben dankzij het contact met Roy ook gemotiveerder om bij de volgende evaluatie progressie te laten zien.
Het sporten omdat ik niet happy ben met mezelf is veranderd in trainen omdat ik happy ben en ik ben benieuwd wat de volgende stap gaat brengen!

 

Coach Roy: Rebecca. Wat een mooie periode hebben wij reeds meegemaakt. Starten met een traject in de ‘Corona-lockdown’, thuis trainen, stressvolle privé-situaties, alles erop en eraan. En toch, 6 maanden na de start zijn we al zo ontzettend ver gekomen. Je mag trots zijn op hetgeen je dagelijks/wekelijks neerzet. Ik ben ervan overtuigd dat je op deze manier niet alleen een voorbeeld, maar ook een inspiratie zult zijn voor Emma. Let’s keep it up!