Paula

Paula

Paula aan het woord: “Een fitte, energieke knutsel oma, dat ben ik geworden na een ontmoeting met Jill van ROME Lifestyle Coaching.

In augustus 2019 ben ik gestart aan mijn doel om in juni 2021 de Alpe d’ HuZes te gaan lopen en daarvoor wat  kilootjes af te vallen met sporten en een beetje letten op mijn eetgewoontes.

Het heeft anders uitgepakt. Ik ben begonnen met tegenzin, omdat ik zelf niet de motivatie had mijn gewicht en conditie aan te pakken. Dit leverde dus niet de resultaten op die ik voor ogen had.

Door hulp, adviezen, stimulans, positivisme van Jill en door met een andere kijk naar de zaken te kijken en ermee om te gaan, ben ik helemaal omgeturnd en is de stap die ik in augustus gezet heb, een van de beste van het afgelopen jaar!

Ik geniet van de weekevaluaties met positieve, opbeurende reacties, de maandgesprekken met de coach, de metingen en het steeds weer maken van nieuwe doelen.

Ook tijdens de lockdown zijn we doorgegaan. De challenge (van Anytime Fitness) heeft er o.a. voor  gezorgd dat ik het volhield.

Het mooie van de Leefstijl Coaching is dat er geen dieet met bepaalde producten wordt gehanteerd: Het is bewust eten en bewustzijn van je lijf. Je wordt aangemoedigd en ondersteund. De leuke recepten hebben daar goed bij geholpen.

Een jaar lijkt lang om bezig te zijn met een Leefstijl Coach, maar het is nodig voordat je nieuwe leefstijl en eetgewoontes zijn ingeslepen.

Elke week en maand leer je weer iets bij en blijft de uitdaging om te werken aan een fit en energiek lijf, bij mij groot.

De komende 5 maanden zie ik met plezier mijn de rest van mijn traject tegemoet.”

 

Coach Jill: Lieve Paula,

Met je schrijfblok bij de hand luister je iedere evaluatiemoment weer geïnteresseerd en oprecht naar de tips en adviezen die ik met je deel. Je bent niet alleen bezig met een fysieke transformatie, maar ook met het verbeteren van je mindset, een stukje bewustwording en vooral ook lekker genieten!

Lekker genieten van een borreltje, een stukje gebak of tijd met de kleinkinderen hoort daar ook gewoon bij!

Het doet dan ook ontzettend goed dat je – met de progressie die je tot nu toe al geboekt hebt – meer energie hebt, beter kunt bewegen en in staat bent om nog meer te genieten van het leven. Wat wil je nog meer?

De eerste 10 kilo zijn er al van af! Met jouw enthousiasme ben ik er van overtuigd dat we ook in de komende maanden nog mooie resultaten kunnen gaan boeken. Ga vooral zo door!