Paula

Paula

Paula aan het woord: “Na veertien  maanden neem ik afscheid van mijn LifestyleCoach Jill.
Zij heeft ervoor gezorgd dat ik  nu zelf verder kan met mijn nieuwe leefstijl.

Wat begon als een moeilijke worsteling met mezelf en weinig geloof en vertrouwen hebbend in het gebeuren, werd na een dik jaar werken met Jill een fantastisch resultaat!
Ik ben vele kilo‘s kwijt, maar uiteindelijk is dit niet waar ik het meeste blij mee ben.

Het feit dat ik geleerd heb om mijn eet- en leefgewoontes te veranderen door bewustwording. Niet door een dieet, maar het aanpassen van je dagelijkse leefstijlpatroon. Dit heeft me veel nieuwe energie en fitheid opgeleverd.

Het is een totaalpakket: positieve begeleiding, goede communicatie, het teruggeven van je eigenwaarde, het denken in mogelijkheden en oplossingen aangeven, begeleid worden door een goed luisterende coach.

Dit alles heeft er voor gezorgd, dat ik in een jaar tijd (deze tijd heb je echt nodig) de balans heb gevonden hoe met mijn lichaam en geest om te gaan. Sporten, anders leren denken over en omgaan met de inname van voedsel hebben mij meer levensvreugde, fitheid, uitstralende  energie en een lijf waar ik me prettig in voel teruggegeven

Bedankt Jill, jij hebt mij de weg geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Ik ga nu zelf verder met de bagage die je me gedurende een jaar meegegeven hebt.”

Coach Jill: Het is fantastisch om te zien hoe Paula in een goed jaar tijd zowel fysiek als mentaal een hele omslag heeft doorgemaakt. Hoe gaaf is het dat je ook als 70-jarige oma gewoon nog steeds in staat bent om je leefstijl te veranderen, nieuwe gewoontes aan te leren en toch te blijven genieten.
Ik kan niet uitleggen hoeveel voldoening dit geeft!

Lieve Paula, wat heb je fantastische mooie stappen gezet. Het was een verademing om jou te mogen coachen. Je hebt alle tips ter harte genomen, stond altijd open om nieuwe dingen te proberen en bent fitter dan ooit. Ik ben mega trots op jou!