Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Melissa » Rome

Melissa

Melissa

Melissa aan het woord: 4 maanden geleden besloot ik om te starten met Lifestylecoaching van Rome. Ik voelde mij namelijk niet meer fit en wilde graag afslanken en mij beter in mijn vel voelen.

Stefan heeft vervolgens een voedingsschema gemaakt dat aansluit bij mijn levensstijl. Hierdoor heb ik nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was. Dit eetschema heeft mij veel houvast gegeven en heeft mij ook anders naar voeding laten kijken. Ook ben ik aan de slag gegaan met een trainingsschema, hierdoor heb ik echt plezier gekregen in het sporten.

Nu 4 maanden verder heb ik een hele andere relatie met voeding dan voorheen. Waar ik vroeger vaak na een avond uiteten dacht ‘nu is het toch al verpest’ en meer ging eten, weet ik nu dat als ik de draad gewoon weer oppak er niets aan de hand is.

Door de coaching van Stefan heb ik nu een goede balans tussen voeding, sporten en genieten van het uiteten met de daarbij komende wijntes 😉. Daarnaast werk ik nu aan een persoonlijk doel om tien km te kunnen hardlopen. Op het moment ben ik ruim 8 kilo kwijt en ben ik gemotiveerd om mijn streefgewicht te behalen!

 

Coach Stefan: Nou Melissa, we zijn 4 maanden verder en wat een resultaten. Je dacht in het begin dat je doelstelling lastig te behalen waren.. Maar wat blijkt nou: met de juiste begeleiding, doorzettingsvermogen en gedrevenheid kun je al een heel eind komen. Zoals je ziet kun je gerust een keer per week lekker wat uiteten, een wijntje tussendoor drinken en toch geweldige stappen zetten richting de eindstreep. Ga zo door en blijf vooral genieten op een bewuste manier!