Mattijn

Mattijn

Mattijn aan het woord: Nadat mijn eerdere doelstelling om fit te worden (en 10kg af te slanken) is behaald is het nu tijd voor de volgende stap.

Door het aanhouden van een goed trainings- en leefpatroon merkte ik dat ik steeds fitter begon te raken en mijzelf ook natuurlijk fitter voelde. Naast de focus op slaap en voeding heb ik ook mijn slaapritme verbeterd. Door deze combinatie merkte ik dat ik steeds sneller progressie boek(te). Mijn persoonlijke records van een half jaar geleden zijn dan ook verbeterd!

Naast de vaste patronen maak ik zelf ook tijd voor leuke dingen/uitjes in het weekend. Genieten van het leven staat voorop, dus het is altijd fijn om hier een balans in te vinden. De komende periode staat in het thema van spiergroei, het beteren van mijn PR’s en het oppakken van Weightlifting!

 

Coach Roy: Mattijn, je bent enorm gegroeid in het afgelopen jaar. Niet alleen lichamelijke progressie, maar je hebt ook een ontzettend goede balans weten te vinden in je leefpatroon. Een goede nachtrust, voldoende lichaamsbeweging, gezond en lekker eten, maar ook de biertjes in het weekend met je vrienden. De ‘overtollige’ kilo’s vet zijn we kwijt, nu is het tijd om te gaan bouwen!