Marij

Marij

Coach Jill: Marij kwam naar mij toe met de vraag of ik eens met haar wilde kijken naar haar voedingspatroon. Ze was op zoek naar een manier om wat kilootjes af te slanken.

Marij hield netjes een paar dagen een voedingsdagboekje bij en daarmee begon haar traject Leefstijl Coaching.

Marij worstelt al een periode met een aantal gezondheidsklachten, maar heeft inmiddels door het verbeteren van haar leefstijl verbetering op vele vlakken mogen ervaren. Zo is zij mogen stoppen met medicatie en is ook de slaapkwaliteit toegenomen.

Het mooie aan Marij is dat ze altijd enthousiast is, mooie resultaten boekt en tegelijkertijd lekker van het leven en haar familie kan blijven genieten. Met haar nieuwste aanwinst (een prachtige pup genaamd Gucci) zorgt ze ook nog voor wat extra beweging.

Regelmatig hoor ik dames zeggen dat zij inmiddels een leeftijd bereikt hebben waarop het bereiken van resultaten moeizamer wordt. Marij is een mooi voorbeeld van het feit dat je op iedere leeftijd nog mooie resultaten kunt behalen:

Marij zit nu 6 maanden in haar Leefstijl traject en heeft inmiddels al 12 kg achter zich mogen laten. Een grandioos resultaat!

Ga lekker zo door topper, dat einddoel van je gaan we sowieso bereiken!