Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Maaike » Rome

Maaike

Maaike

Maaike aan het woord: “Iets meer dan een jaar geleden melde ik mij aan bij ROME. We maakten een plan en ik ging er vol voor.

Met heel veel ups en downs heb ik mij hier doorheen geslagen en ben ik niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker geworden. Mijn 1e plan was om gewicht te verliezen, wat wel aardig lukte en ik voelde me ook beter dan voorheen. Ik at gezonder, ik sportte meer, zelfs tijdens de volledige lockdown zette ik me 100% in en haalde ik er alles uit wat eruit te halen was.

Dat viel niet altijd mee, want snackjes en pizza’s blijven nog altijd even lekker smaken 😉. Maaar…… Dat moet kunnen! Want we zijn en blijven mensen en dat heb je gewoon af en toe nodig.

Mijn gewicht zat eindelijk op een niveau dat ik zelf redelijk vond en waar ik mij goed bij voelde.

Toch wilde ik iets nieuws proberen. Iets waarbij ik die passie weer kreeg voor een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk kwamen Jill en ik uit op een nieuw plan. Mijn 2e plan werd namelijk spiermassa opbouwen. Mooiere vollere spieren creëren. Maar dat was niet zo vanzelfsprekend. Want van cutten naar bulken gaan en een stuk zwaarder sporten is een behoorlijke stap waar je niet alleen fysiek maar ook mentaal open voor moet staan.

Ik ben nu een paar maanden bezig met dit plan en ik ben zeker nog niet klaar, maar ik weet wel dat ik met alle kennis dat Jill mij gegeven heeft, ik verder kom dan wanneer ik dit alleen had moeten doen. Jill heeft mij geholpen om verder te komen en grenzen te verleggen, zonder dit traject had ik waarschijnlijk veel eerder de handdoek in de ring gegooid. Niet dat ik dat nu heb gedaan, maar ik ga wel langzaam mijn traject beëindigen en zelf verder werken aan mijn doelen!

Heel erg bedankt!”

Coach Jill: Lieve Maaike,

Als ik iets cool vind, is het als iemand zo hard voor zijn of haar doel werkt. Dames die krachttraining doen en niet bang zijn om een beetje spiermassa op te bouwen vind ik extra stoer!

Ik ben dan ook buitengewoon trots op de prestaties die je hebt neergezet, de persoonlijke en fysieke groei die je hebt doorgemaakt en je geweldige inzet. Dat je gedurende dit hele proces ook nog gewoon hebt kunnen genieten van een pizza of wat chips is toch simpelweg geweldig 🙂 

Bedankt voor je inzet, je vertrouwen en je doorzettingsvermogen. Ik ben er 100% van overtuigd dat je na afloop van je traject zelfstandig nog vele meters kunt gaan maken. Ga zo door topper!

Veel liefs, Jill