Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Lars » Rome

Lars

Lars

Resultaten (na 5 maanden): 
Gewicht van 111,6 > 100,2
Vetmassa van 33,1 > 22,7
Vetpercentage Van 29,7% > 22,7%

 

Lars aan het woord: “Voordat ik bij Roy begon met Lifestyle Coaching, voelde ik mij niet gelukkig als ik in de spiegel keek. Tijdens het trainen boekte ik weinig progressie en dit werkte niet motiverend om aan een gezonde levensstijl te werken.

Toen ik startte met mijn traject bij Roy kreeg ik de vraag welk doel ik wilde bereiken. Voor mij was dit om mijn vetpercentage rond de 17% te krijgen. Dit doel leek voor mij toen enorm ver weg. Door Roys manier van coachen en motiveren komt mijn doel nu echter steeds dichterbij.

Wat mij enorm helpt aan de coaching bij Roy, is dat hij geen dingen verbiedt!

Roy kijkt steeds samen met mij naar de slechte gewoontes die ik had en probeert deze beetje bij beetje om te buigen naar goede gewoontes.

Ook helpt het dat ik wekelijks contact heb met Roy over mijn voeding, trainingen, slaap en stress. Hierdoor word ik steeds opnieuw gemotiveerd om het de week erna nog iets beter te doen dan de week ervoor.

Ik boek met Roy veel progressie en kijk er naar uit om samen met hem de 17% vetpercentage te halen en wie weet zelfs nog meer!

Coach Roy: Lars, je bent een ontzettend leuke gast om te coachen. Altijd gemotiveerd, weet van aanpakken en volgt mijn adviezen goed op. Die doelstelling gaan we zeker weten bereiken en erna op naar meer! Keep up the good work.