Kirstin

Kirstin

Kirstin aan het woord: “Na 14 maanden is mijn traject onder begeleiding van Jill afgelopen. Ik heb veel ups en downs gekend tijdens mijn proces. Het sluiten van de sportscholen, het niet naar m’n werk kunnen, minder motivatie om me aan m’n eet schema te houden.

Gelukkig heeft Jill me bijgestaan en me goed begeleid en hier mee leren om gaan.

Ik heb misschien nog niet al m’n doelen bereikt, maar wat het meest belangrijk voor me is, is de kennis die ik heb opgedaan en het compleet veranderen van mijn leefstijl.

Ik ben niet meer dezelfde Kirstin als een jaar geleden. Ik heb nooit het idee gehad dat ik op dieet was, maar met kleine aanpassingen in mijn leefpatroon heb ik samen met Jill een gezonde leefstijl gecreëerd waar ik niet meer zonder kan.

Ik had nooit verwacht dat de sportschool ooit mijn uitlaatklep zou worden. Ik kan gewoon niet wachten totdat de sportscholen weer open gaan en ik weer kan gaan knallen met het schema dat Jill me gegeven heeft.

Bewegen en gezond eten zijn een must geworden, maar tegelijkertijd heb ik ook gewoon kunnen genieten en mooie resultaten kunnen behalen.

Jill heeft me alle handvaten gegeven die ik nodig heb en vanaf hier kan het alleen nog maar beter worden! ”

 

Coach Jill: Lieve Kirstin,

Iedere week keek ik weer uit naar je geweldige e-mail reflecties. Het is zo ontzettend leuk geweest om jou te zien groeien en ontwikkelen. Niet alleen fysiek, maar vooral ook op mindset.

In het afgelopen jaar ben je positiever, optimistischer en rustiger geworden en maak je je minder druk over de dingen waar je geen impact op hebt.

Waar je in het begin vooral nog focuste op resultaat uitgedrukt in cijfers, leerde je gaandeweg hoe waardevol een goede fundering voor een gezonde leefstijl is. 

Inmiddels weet je prima waar je de balans moet opzoeken, haal je energie en geluk uit je sportmomenten en kun je genieten van zowel gezonde als “zondige” maaltijden. 

Met veel vertrouwen laat ik je nu “los” en kijk ik uit naar alles wat je zelfstandig nog gaat bereiken. Heel veel succes strijdertje!