Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Jamie » Rome

Jamie

Jamie

Monday Success Stories

Jamie aan het woord: Mijn verhaal begon afgelopen februari. Na een periode van zelfstandig afvallen en aanpassingen maken in mijn leefstijl was de volgende stap actief gaan sporten met een gericht schema. Na een kennismakingsgesprek op de club ben ik samen met Jill van start gegaan. Samen hebben we bekeken naar mijn wensen en doelen: vetpercentage verlagen om een gezonde balans te bereiken. Daarbij wilde ik gaan trainen om uiteindelijk een halve marathon te lopen én wilde ik een handstand kunnen maken. We hebben samen bekeken wat ervoor nodig was om dat te bereiken.

De opstart van het trainen vond ik erg leuk. Fijn om weer actief bezig te zijn met sport, terwijl er iemand op de achtergrond met je meekijkt. Jill waakt over het trainingsschema, mijn voeding en ze begeleidt mij wanneer ik vragen of opmerkingen heb over het trainen. Dat doet ze fantastisch! Ook wanneer het van mijn kant een beetje minder gaat, laat Jill (figuurlijk) haar spierballen zien waardoor ik weer gemotiveerd raak. Ze heeft aandacht voor de persoon, diens wensen en denkt mee. Dat werkt voor mij uitstekend! Op verschillende momenten hebben we contact met elkaar, maar ik weet dat ik haar altijd kan bereiken wanneer ik haar nodig zou hebben.

Eens per maand voeren we een meting uit waarbij mijn voortgang wordt besproken. De meting die daarbij wordt uitgevoerd geeft een duidelijk overzicht van wat er allemaal gaande is in mijn lichaam. Jill heeft kennis van zaken en kan je feilloos alle cijfertjes en data uitleggen en dat verwoorden naar aanpassingen in het trainingsschema. En hoe cool is het, om dan je vooruitgang te zien! Jill is daarbij net zo blij en trotst als ikzelf.

Ook tijdens de Covid-19 lockdown hebben we contact gehad en bleef Jill mij motiveren en monitoren. Zo gaf ze mij advies om zonder materialen te kunnen sporten en kreeg ik heerlijke recepten toegestuurd.

Via deze weg wil ik Jill dan ook graag bedanken voor haar enthousiasme en inzet. Niet alleen voor mij, maar voor alle sporters. Je bent een topper! Je passie voor mens en sport werkt aanstekelijk. Bedankt voor je geduld, meedenken en motiverende woorden!

Jill: Jamie, jij bedankt! Ik vind het ontzettend leuk om je te zien groeien (niet letterlijk) en je te helpen met die laatste meters op je pad naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Nu die handstand nog 😉