Harrie

Harrie

 


Coach Jill: 
Niet afvallen, maar bijkomen!

Dat Leefstijl Coaching niet alleen zinvol is wanneer je probeert af te slanken, bewijst Harrie hier. Over het algemeen begeleiden we toppers die een aantal kilootjes slanker willen worden, gezonder willen leven e/o meer energie willen hebben.

Gezonder willen leven kan echter ook betekenen dat je gaat proberen om een beetje in gewicht aan te komen (bijvoorbeeld in de vorm van spiermassa).

Deze doelstelling is dan ook hetgeen waarmee we aan de slag gingen bij Harrie. Jarenlang vond hij zichzelf aan de magere kant en het moment was nu dan ook daar dat hij daar iets aan ging veranderen. In februari 2020 startte hij daarom bij coach Jill.

In de afgelopen maanden hebben we samen geprobeerd om het eetpatroon van Harrie zo te optimaliseren, dat hij op een gezonde en verantwoorde manier wat kilootjes kon bijkomen.

Niet alleen met goede voeding, maar ook met een paar keer per week knallen in de sportschool heeft hij inmiddels een mooi resultaat mogen neerzetten:

Inmiddels is Harrie 7,1 kg zwaarder dan bij de start!

Harrie: “Ik had het niet gedacht, maar ik ben er erg blij mee!  Ik hoef nu ook geen riem meer op mijn broeken te dragen”

Zo zie je maar: doelstellingen kunnen voor iedereen anders zijn, maar met de juiste tricks, tips en coaching is er meer mogelijk dan je denkt!