01 aug Groentecurry met krokante kip
Lekker en snel een gerecht op tafel zetten? Maak het jezelf dan vooral niet te moeilijk. Een verse maaltijd “from scratch” bereiden heeft over het algemeen de voorkeur, maar soms moet je even kiezen voor gemak. Zoals bij deze smakelijke curry!
Ingrediënten
- 3 kipkrokant schnitzels (of paneer zelf 3 kipfilets)
- 1 pakje groene curry pasta
- ca. 250 ml Kokosmelk (bijvoorbeeld Alpro Kokosdrink)
- 200 gram broccoli
- 100 gram worteltjes
- 1 rode ui
- 1 blikje/pakje babymaïs
Bereiding
- Bak de currypasta kort aan in een pan, voeg de kokosmelk toe en roer goed door. Breng aan de kook
- Snijd ondertussen de broccoli, ui en worteltjes. Voeg toe aan de curry en laat op een laag vuur garen
- Bak de schnitzels in een pan lekker krokant
- Voeg, als de groenten bijna gaar zijn, de babymaïs toe en laat kort even doorwarmen
- Snijd de schnitzel in reepjes. Serveer met (of zonder) rijst!
Voedingswaarde per portie
365 kcal
Koolhydraten 27 gram
Vetten 19 gram
Eiwitten 18 gram