Dylan

Dylan

Dylan aan het woord: Vorig jaar november ben ik gestart met Leefstijl Coaching. Ik deed regelmatig aan sport maar boekte weinig resultaat, omdat mijn leefstijl niet aansloot bij de resultaten die ik hoopte te bereiken.

Mede dankzij de leefstijlcoaching en de begeleiding van Jill heb ik een goede basis kunnen leggen aan hoe ik in de toekomst verder kan werken aan mijn doelen.
Jill geeft praktische tips die makkelijk toepasbaar zijn in de praktijk en motiveerde mij op de momenten dat ik dreigde terug te vallen in mijn oude patroon.

Met nog een paar maanden te gaan hoop ik mijn gestelde streefgewicht te kunnen bereiken. Wat ik in ieder geval wel al heb bereikt is een gezonde leefstijl en ik ben een stuk fitter dan een jaar geleden!

Coach Jill: Dylan, je bent een mooi voorbeeld van hoe je kunt werken aan het verbeteren van je leefstijl zonder dat je van alles op moet geven. Door kleine aanpassingen en het optimaliseren van je voedingspatroon heb je een “betere” leefstijl ontwikkelt die nog steeds past binnen je actieve leefstijl met drukke job. Zo is de frisdrank vervangen voor water, zijn de hoeveelheden koffie teruggedrongen en ben je bewuster bezig met de porties die je binnenkrijgt. Langzaam maar zeker komt dat doel dichterbij, ga zo door topper!