Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Channoux » Rome

Channoux

Channoux

Channoux aan het woord: Mijn naam is Channoux van Lierop. In april 2020 ben ik aan de slag gegaan met een jaartraject met Jill als coach.

Het begin is absoluut niet gemakkelijk geweest. De sportscholen waren dicht en ik zat veel thuis. Maar toch ben ik vrolijk aan de slag gegaan met het voedingsschema en trainingsschema.

In de loop van de tijd is het schema steeds beter aangepast op mijn leefstijl. Hier moest voor mijzelf wel een knop om. Ik kan met trots zeggen dat die knop zeker om is! Ik heb nu bewuste eetmomenten gepland in mijn dag waardoor ik minder vaak een maaltijd oversla. Daarnaast ben ik veel nieuwe recepten gaan uitproberen wat mij ook steeds meer motivatie gaf.

In de weekenden had ik het vaak wel lastig. Door de gezellige avonden en de etentjes, ben je snel geneigd om toch een wijntje te drinken of lekkere hapjes te eten. Dit heb ik met Jill besproken, het fijne is dat Jill hier dan gewoon rekening mee houdt. Zo at ik doordeweeks iets minder kcal waardoor ik in het weekend toch kon genieten van een wijntje.

En zo zie je maar: een gezondere levensstijl wilt niet zeggen dat je nooit meer kunt genieten van een wijntje of iets anders wat je lekker vindt.

Het traject is nu bijna afgelopen en kan zeggen dat het zeker een verandering teweeg heeft gebracht. Zo ben ik afgevallen, niet heel veel maar de kilo’s die ik kwijt ben, zijn er ook vanaf gebleven. Ook als het even minder ging!

Daarnaast ben ik bewust van welke soorten voeding je nodig hebt en wat goed voor je is.
Bij mij is vooral de bewustwording wat mij zo enorm heeft geholpen. 

 

Coach Jill:  Wanneer je een levensgenieter bent – en dat ben jij sowieso – kan het best wel lastig zijn om een goede balans te vinden. Jouw traject heeft echt in het kader van balans gestaan en ik denk dat jij daar ontzettend mooie stappen in gezet hebt. Niet alleen voor wat betreft voeding, maar zeker ook op het gebied van ontspanning.

Waar het voorheen niet eens denkbaar was dat je met een zekere regelmatigheid in de sportschool te vinden zou zijn, snak je nu naar het moment totdat je weer mag! Ik duim dan ook keihard dat die sportscholen snel weer open mogen, zodat je weer lekker kunt gaan knallen!

Vaak zijn we enkel bezig met de finish lijn, maar jij laat heel duidelijk zien dat het leggen van een goede fundering minstens zo belangrijk is! Die fundering ligt er nu, tijd voor die eindsprint!