Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Blueberry Bake » Rome

Blueberry Bake

Als je vandaag je dag wilt starten met een goddelijk ontbijt én even niet bezig bent met hoeveel calorieën je daarmee binnenkrijgt, dan is dit recept voor jou!  Binnen 30 minuten verspreidt de meest heerlijke geur zich door je hele huis en begin je langzaam te watertanden. Absoluut een topper voor de zondag!

Ingrediënten (voor 2-3 porties)

  • 100 gram havermout
  • 30 gram pecannoten (of een andere noot die je lekker vindt)
  • 30 gram (tarwe)bloem
  • 1/2 tl kaneel
  • 30 gram kokosolie
  • 70 gram maple syrup
  • 300 gram bosbessen
  • Snufje zout

 

Ingrediënten voor de topping 

  • 50 gram Griekse yoghurt
  • 2 el maple syrup

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, plaats het rooster in het midden van de oven
  2. Meng in een bord of kom de havermout, met bloem, kaneel en een snuf zout
  3. Hak de noten en meng ook deze door de havermout
  4. Smelt de kokosolie kort in de magnetron en meng dit samen met de maple syrup door je havermout
  5. Schenk de bosbessen in een ovenschaal en verdeel het havermoutmengsel hierover
  6. Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak in 45-50 minuten gaar en krokant
  7. Meng de yoghurt met maple syrup en schenk dit over de bake. Direct serveren!

 

Voedingswaarde per portie  (bij 2 porties) 

655 kcal
Koolhydraten 82,6 gram
Vetten 30,7 gram
Eiwitten 11,9 gram