Anoniempje

Anoniempje

Anoniempje aan het woord: Ik ben 4 maanden geleden begonnen aan dit traject. Ik heb zelf al een paar keer geprobeerd om af te vallen maar steeds lukte het niet. Dit traject moest dus voor mij echt een stok achter de deur zijn.

Dit blijkt echt het geval te zijn. Ik heb veel aan de coaching omdat er samen wordt gekeken hoe we iets het beste in je leefstijl kunnen krijgen zonder dat dit heel veel veranderd in je dagelijkse routine.

Het wekelijkse e-mailtje is ook fijn omdat je dan steeds met vragen en opmerkingen terecht kan bij je coach. Ik wilde in eerste instantie gewoon afvallen maar vanaf het traject wilde ik ook een gespierder lichaam krijgen en dat wordt ook goed in het leefstijlplan verwerkt. Ik ben nu een aantal kilo’s kwijt en ook heb ik er wat spiermassa bij gekregen.

Ik ben dan ook blij met dit resultaat maar ik ben er nog niet. Op het moment dat ik dit typ zitten we in de lockdown periode en dit maakt het wel moeilijker allemaal maar ik ga nog steeds me best doen om deze lijn vast te houden.

 

Coach Stefan: Wat een strijder ben jij. We zijn 3 maanden verder en je bent meer dan 12kg vetmassa kwijt. Iedere maand verbaas je me weer met goede resultaten, doorzettingsvermogen en discipline. Kijk nu eens: je rent 3x per week en je sport nog eens 3x per week thuis tijdens deze lockdown. Ga zo door en ik weet zeker dat je er wel komt!