Warning: The magic method QodeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/qode-instagram-widget/lib/qode-instagram-api.php on line 90

Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /home/httpromelife/domains/romelifestylecoaching.nl/public_html/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/lib/shortcode-loader.php on line 27
Anoniempje » Rome

Anoniempje

Anoniempje

Anoniempje aan het woord: Op dit moment ben ik al enkele maanden bezig met een voedingsplan en het sporten bij Anytime Fitness. Het hoofddoel was afvallen!

Jill ging direct met mij aan de slag als coach. Ik sportte hiervoor ook wel bij een andere sportschool, maar ik ging vaker niet dan wel….šŸ¤­ Er moest iets gebeuren.

In het verleden ben ik altijd wel met diƫten bezig geweest, maar op den duur pakte ik mijn oude eetpatroon weer op. Dit in combinatie met weinig (of niet structureel) sporten en weinig water drinken was funest voor mij. Het zit vooral in de lekkere hartige hapjes met de nodige wijntjes erbij.

Jill zorgde ervoor dat ik op een andere manier met voeding en sport bezig kan zijn. Uiteten mag best… want af en toe sushi gaan eten moet soms kunnen. Zij gaf mij bijvoorbeeld de tip om meteen een grote fles water erbij te bestellen. Dat vult alvast de maag!

Ook voor de borrelmomentjes heeft ze altijd wel goede ideeƫn, zodat je kunt afvallen en af en toe iets lekkers kunt eten wat dan toch best gezond is. Denk bijvoorbeeld aan courgettebrood of bietenfetadip.

Voor het sporten heeft ze fijne schema’s gemaakt. Hierdoor weet ik exact hoe ik de oefeningen uit moet voeren en hoe ik het gewicht moet instellen.

De weegschaal had ik al tientallen jaren uit het huis verbannen, maar deze is er inmiddels weer. De 4-wekelijkse weegmomenten en gesprekken met Jill zijn een stok achter de deur. Ook het zelf reflecteren op hetgeen je eet, drinkt, hoeveel slaap je krijgt etc. dragen hier aan bij.

Dankjewel Jill, voor alle begeleiding tot nu toe. En… we gaan zo door! Verder werken aan een gezondere levensstijl en minder kilo’s!

 

Coach Jill: Anoniempje! Wat heb je in korte tijd al mooie resultaten geboekt. Ik vind het verbazingwekkend hoe snel je gewend geraakt bent aan deze nieuwe manier van leven. Je zoekt de balans op tussen lekker bewegen en genieten van het leven en vindt altijd wel ruimte voor wat ontspanning.

Waar je voorheen vooral sponsor was van de sportschool, heb je nu je eigen sportruimte in de garage ingericht zodat je toch voor wat lichaamsbeweging kunt zorgen wanneer je een keer niet kunt komen sporten bij ons. 

Al met al binnen slechts 3 (!) maanden al mooie resultaten geboekt waar je absoluut trots op mag zijn! En zoals je zelf al zegt: we gaan zo door!

Liefs, een trotse coach!