Anoniem

Anoniem

Doelstelling: Afslanken, fitter en gezonder worden
Fysiek resultaat: 12 kg aan lichaamsgewicht kwijt
Mentaal resultaat: Meer energie, beter in haar vel

Op 29 december 2019 mijn eerste gesprek met Jill gehad, nadat ik erachter was gekomen dat er toch wel echt iets moest veranderen, maar ik stiekem ook wel wist dat dat mij alleen niet zou gaan lukken.
Dit gesprek viel mij heel erg mee, ik keek er best tegenop omdat ik dacht dat iemand mij wel even zou vertellen wat ik allemaal verkeerd deed en mijn hele leven overhoop zou willen halen om een health freak van mij te maken. Maar Jill leek mij volkomen te begrijpen en gaf meteen aan met kleine stapjes te werken waardoor het allemaal niet zoveel impact zou hebben als ik dacht.
Nog wel even een schrikmomentje toen ik het eetschema zag… Maar toen ik daarover een mailtje stuurde en direct een bruikbare reactie ontving, kreeg ik zelfs zin om 1 januari van start te gaan.

Nu 11 weken verder, en ja 11kg lichter 😀 ben ik super blij dat ik gestart ben. Ik voel me veel fitter en gezonder. En het allermooiste vind ik nog dat het mij vrijwel geen moeite kost. Ik mag meer dan genoeg eten, ik ben mij veel bewuster van wat ik eet, waardoor ik nu al vaak een gezonde maar lekkere keus kan maken in verschillende situaties. Want ik kan nog steeds uit eten of een dagje weg, zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik alle progressie meteen weggooi. Jill heeft hier echt super fijne tips voor, die gewoon makkelijk uit te voeren zijn. En als je dan een keer zondigt, dan zegt ze ook nog dat je daar best van mag genieten.
Ik heb nu al geleerd dat ik best soms een gebakje of een frietje mag en daar zelfs van mag genieten zonder dat ik mij schuldig hoef te voelen. Ik weet nu veel beter de balans te vinden, of ik ga extra sporten.

Naast het coachen van gezond en bewust eten, krijg ik ook een sportschema, super fijn! Ik krijg oefeningen die ik anders nooit zou doen en voel me steeds fitter. Ik had nog nooit krachttraining gedaan, en maakte dat zelfs belachelijk. Nu, na 2,5 maand zweer ik er al bij. Ik ben soepeler en sterker aan het worden en val alleen vetpercentage af en geen spieren. Ik ben er nog lang niet, maar dat ik zo snel zo veel verandering zou merken zonder dat ik het gevoel heb daar veel voor moet doen, had ik nooit durven hopen.

Jill: Lieve anoniempje, je doet het zo ontzettend goed! Een resultaat (nu al) waar je trots op mag zijn! Blijf lekker zo doorgaan, dan hebben we je doelstellingen in no time (maar nu wel iets minder snel gaan he) behaald! Good luck topper!