Annebelle

Annebelle

Annebelle aan het woord: Lieve Jill,

Van mij geen voor & tussendoor foto (want ik mag nog een paar maanden van de coaching gebruik maken :D). Maar wel een foto van het totale “”before” gewicht. Ongelofelijk dat ik jarenlang mijn 4jarige neefje standaard met mij meedroeg.

In ieder geval vind ik het nu ongelofelijk, want als ik had geweten dat zo’n kleine aanpassingen in je leefstijl zo snel zo’n grote veranderingen met zich mee zouden brengen… Maar ja dat is altijd kletsen achteraf.

Ik ben ontzettend blij dat ik vorig jaar met de feestdagen het besluit heb genomen (heel impulsief eigenlijk) om per 1 januari iets te gaan doen aan mijn gezondheid en daarbij jouw hulp heb ingeschakeld. Ik vond het eerst nogal spannend, maar na het eerste gesprek direct een goed gevoel en zin om te beginnen. Vrijwel elke meting daalde mijn vetpercentage en kreeg ik de bevestiging dat ik me niet alleen gezonder voelde maar ook een gezonder lichaam kreeg.

Laatste meting was er geen daling (ook geen stijging). Dus ondanks dat ik op vakantie was geweest en daar niet echt met mijn gewicht bezig was, was er dus niets veranderd. Daar was ik eigenlijk heel blij mee! Ik was er zo blij mee, omdat dit voor mij een bevestiging is dat mijn leefstijl gezonder is geworden omdat mijn lichaam bleef zoals het was!

Nu nog de laatste kilo’s vet kwijtraken, maar ook werken aan een de opbouw van spiermassa en een strakker lijf. Ik ben ervan overtuigd dat met de fijne coaching en tips van Jill dit absoluut voor 2021 moet gaan lukken.

Super bedankt Jill!! Ik kan ROME Lifestyle Coaching alleen maar aanraden aan iedereen!!

Coach Jill: Lieve Annebelle,

Een coach kan alleen maar dromen van iemand die zo enthousiast aan de slag is gegaan. Niet alleen heb je alle tips en adviezen ter harte genomen; je hebt er vooral ook je eigen ding van gemaakt. Je bent een schoolvoorbeeld van hoe leuk het kan zijn om met (het verbeteren van) je gezondheid bezig te zijn. Het draait bij jou niet om “kan niet” en “mag niet”, maar om: “wat kan dan wel!”.

Die mindset in combinatie met jouw enthousiasme maakt dat ik er 100% vertrouwen in heb dat we jouw doelstellingen gaan bereiken en je daarna in staat bent om deze nieuwe leefstijl vast te houden. Ga zo door topper!