Annebelle

Annebelle

Annebelle aan het woord: “Lieve Jill,

wat heb jij mij ontzettend veel goede inzichten kunnen geven in een mega raar jaar als 2020. Zo heb ik vooral geleerd dat het allemaal niet draait om weinig eten, en veel sporten, maar om wat je eet, hoe je slaapt, balansen, bewegen, genieten en gewoontes.

Zonder mijn leven volledig om te gooien, heb ik gezonde (nieuwe) gewoontes gekregen, weet ik wat de consequenties zijn van bepaalde keuzes en dat ik op verschillende dingen moet letten.

Als je mij een jaar geleden had gezegd dat het zo makkelijk zou gaan om zoveel lichaamsgewicht kwijt te raken, had ik je nooit geloofd. Ik ben zo blij met alles dat ik heb geleerd, en dat ik me weer prettig voel met hoe ik er uit zie en vooral nu ik weet dat ik het kan en hoe het kan, zonder dat ik mezelf alles hoef te ontzeggen.

Als grote cadeau toch wel dat ik op de (afscheids)fotoshoot met mijn paard in een mooie jurk paste en niet onzeker mijn lichaam hoefde te zijn.

Ik zou iedereen ROME Lifestyle Coaching absoluut aanraden omdat genieten van het leven voor iedereen anders is maar voor jullie wel het middelpunt van de coaching is. Het was een persoonlijk traject waarin ik veel geleerd heb voor de rest van mijn leven en waarin veel vrijheid is voor eigen behoeftes.

SUPER BEDANKT!

 

Coach Jill: Ontzettend bedankt voor je vertrouwen en voornamelijk ook je inzet het afgelopen jaar. Ik heb het vaker gezegd, maar jou mogen coachen was echt een genot!

Van je enthousiasme, tot je inzet en je wilskracht: van dit soort trajecten mag een coach alleen maar dromen. Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe jij gegroeid (niet fysiek natuurlijk) bent en je ontwikkeld hebt. Dat is goed zichtbaar wanneer jij de keuken in duikt: je vindt het leuk om een gezondere twist te geven aan je favoriete maaltjes. De Bourgondiër in mij kan dat natuurlijk ontzettend waarderen!

Ik wens je veel succes voor de komende periode, maar eigenlijk weet ik dat je dat niet nodig hebt. Je hebt een routine en nieuwe leefstijl ontwikkelt die perfect aansluit op wie jij bent en wat je doet. Die nieuwe balans die je aangeleerd hebt, ga je echt niet zomaar afleren. 

Nogmaals bedankt topper, het was me een eer!